Nøgle mænd:

Lasse Rasmussen

53384448

Klubbens Formål

Klubbens formål er at drive en klub, hvor beboere og ansatte i Nørreby kan

reparere og vedligeholde egne biler, motorcykler, knallerter, cykler og andet.

Klubben er et "Metal Værksted"

Vi er en klub der ligger i det store fælleshus i gården bag ved ejendomsmesterens kontor.

Er du lidt fingernem og gerne vil spare lidt på din værkstedsregning,

kan vi tilbyde et halvårligt medlemsskab:

Biler og Motorcykler 150 kr.  Knallerter 75 kr.  Cykler og andet 40 kr. pr.halve år.

Pensionister betaler halvt kontingent, dog er cykler samme prissats

Værkstedet er udstyret med det mest gængse håndværktøj til fri afbenyttelse for medlemmerne.

På værkstedet er det også muligt at støvsuge og vaske bilen.

Medlemmer af Auto - Klubben, kan efter log ind, selv booke en tid via Værkstedskalenderen.

CVR. nummer:  34770077 - Bankforbindelse: Arbejdernes Landsbank Taastrup  Reg: 5333  Kontonummer: 0242751